Onze diensten

Bij V&V BV beschikken we over een uitgebreide kennis van alle bestaande en nieuwe technologieën. Naast de perfecte installatie van sanitaire en verwarmingsvoorzieningen, staan we garant voor een vlotte en correcte service!

Sanitair

Niets zo belangrijk als een zorgvuldig geplaatste sanitaire installatie. Het vormt de basis van ons dagelijks comfort, en je wil niet dat daar iets fout mee loopt. Bij V&V BV installeren, repareren en integreren we sanitaire voorzieningen met het oog op duurzaamheid.

Tot onze specialisaties behoren totaaloplossingen voor nieuwbouw en renovatie. Wij denken samen met je mee over hoe je van je woning een persoonlijk paradijs kan maken.

Verwarming

Van centrale verwarming tot warmtepompen: wij beschikken over een uitgebreide expertise op vlak van bestaande als gloednieuwe technologieën

Zowel voor de installatie, herstellingen als het onderhoud van verwarmingstoestellencondensatieketels en vloerverwarming kan je bij ons terecht. 

Zonnepanelen

Zonnepanelen lenen zich perfect voor het optimaliseren van je sanitaire installatie en verwarmingssysteem. Zo is het mogelijk om water of je volledige woning te verwarmen op een ecologische manier.

Wij beschikken over een veelzijdige kennis van zonnepanelen en zonneboilers, en passen die graag toe voor jouw comfort!

 

Ventilatie

Een goeie ventilatie is noodzakelijk voor een gezonde woning. Zeker met de huidige isolatienormen is het belangrijk dat de luchtcirculatie optimaal is. Wanneer dit niet het geval is krijg je niet alleen af te rekenen met een slechte luchtkwaliteit, het kan ook voor schimmelvorming zorgen.

Aan de hand van de indeling van jouw woning bepalen we het ideale ventilatiesysteem. Daarna zorgen we ervoor dat het in een korte tijd snel en vakkundig wordt geïnstalleerd.

Waterbehandeling

Het stadswater dat bij jou toekomt is vaak hard en rijk aan kalk. Met een waterbehandelingsinstallatie zorg je voor zacht en smaakvol water voor het hele huis. Niet alleen is dit een voordeel in de keuken, alle sanitaire voorzieningen en huishoudelijke toestellen die gebruik maken van het water krijgen meteen een langere levensduur!

Airco & climatisatie

Met een airco-installatie heb je altijd de ideale temperatuur in huis, zowel tijdens ijskoude winters, als snikhete zomers. Mensen die lijden aan aandoeningen als astma of allergieën kunnen ook baat hebben bij een degelijke airco, omdat bepaalde types een zuiverende of ontvochtigende werking hebben. Een voorwaarde hiervoor is het dat de installatie zorgvuldig wordt onderhouden.

Een airco heeft een positieve invloed op je levenskwaliteit én gezondheid. Met de opkomst van energiezuinige modellen hoef je je ook geen zorgen te maken over het verbruik.

Contacteer ons

Wens je advies of een vrijblijvende offerte?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!