V & V - Verwarming & Sanitair

V & V, uw partner voor verwarming,
sanitair en ventilatie

 

V & V, verwarming:
Veilig verwarmen

Onze verwarmingssytemen, uw knusse, veilige warmte.

V & V, sanitair:
Verrukkelijke vijvers

Onze badkamers, uw verrukkelijke vijvers van rust.

V & V, ventilatie:
Voordelig ventileren

Onze ventilatiesystemen, uw voordeel

Recente opdrachten

Hier enkele van onze laatste realisaties inzake verwarming, badkamers, douches, toiletten, sanitair in het algemeen en rond ventilatie

 

Sanitair

Badkamer in een privé woning. Met sfeervolle verlichting onder het bad.

Bekijken

Verwarming

Onze verwarmingssystemen zijn voortreffelijk afgewerkt, kwaliteitsvol en veilig.

Bekijken

Ventilatie.

Kwaliteit en gebruiksgemak: sleutelwoorden als het over onze ventilatiesystemen gaat.

Bekijken

Badkamer

Inrichting van badkamer met stijlvol alleenstaand bad.

Bekijken

Verwarming

Verwarmingselementen stijlvol integreren in uw interieur is onze uitdaging.

Bekijken

Sanitair.

Badkamers op maat van uw woning. Oases van rust, perfect uitgewerkt.

Bekijken

Sanitair

Stijlvolle wastafel voor professionele omgeving.

Bekijken

Sanitair

Moderne wastafel voor twee personen. Voor elk wat wils.

Bekijken

 

Onze diensten, uw waarborg!

Voor uw sanitaire inrichtingen wenst u natuurlijk een schitterend ontwerp volgens uw smaak en budget. Maar minstens even belangrijk is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het functioneren van de installatie en vooral dat alle aansluitingen lekvrij zijn. Niks zo vervelend als wateroverlast, iets wat met alle mogelijke middelen bestreden wordt. 

Wie verwarming zegt, zegt vuur of denkt aan een hittehaard of gas. Dan is veiligheid natuurlijk uw eerste zorg. En dan zit u goed bij V&V. Onze vakkennis garandeert u dat alles volgens de regels van de kunst uitgewerkt wordt. En dat op die manier alle risico's tot het strikte minimum worden herleid.
Dat de overheid steeds meer inzet op isolatie en ventilatie is niet zonder reden. Deze combinatie zorgt er immers voor dat u belangrijke besparingen kunt realiseren. Onze professionele uitvoering zorgt ervoor dat u op de meest rendabele manier van uw woning kunt genieten.
Koopt u een bestaande woning of wilt u uw vertrouwde omgeving in een nieuw kleedje stoppen? Dat kan natuurlijk ook. Eerst worden de bestaande installaties passend geëvalueerd en samen met u bekijken we welke aanpassingen u wenst door te voeren. Vaak gaat dit gepaard met een gevoelige rendementsverbetering zodat u de kost van de nieuwe installatie op korte tijd kunt terugverdienen.

Onze waarden, uw voordelen!

Een stipte naleving van de gemaakte afspraken is voor V&V, Sanitair & Verwarming een evidente zaak. Of het nu om een prijsafspraak gaat of een akkoord over het tijdstip van uitvoering van een bepaalde opdracht, de vastgelegde overeenkomsten respecteren, is heilig voor ons. Goede afspraken maken immers goede vrienden.

Bij de uitvoering van industriële projecten is de goedkoopste optie niet altijd de minst dure keuze. Onze ervaring en opgebouwde materiaalkennis zorgen ervoor dat we u altijd de beste prijs-kwaliteit aanbieden. Zo kunt u erop rekenen dat u echt waar krijgt voor uw geld. Op middellange termijn bent u in veel gevallen beter af met onze oplossingen.
Als er op één ding niet bespaard wordt, dan is het wel op veiligheid. Niet alleen omdat onze verantwoordelijkheid in het gedrang kan komen, maar vooral omdat uw fysieke integriteit voor ons veel te belangrijk is. Ook alle gebruiksvoorschriften en procedures worden samen met u doorlopen zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.
Een woning bouwen of verbouwen is geen sinecure, ook niet op financieel vlak. De uitwerking kost vaak handenvol geld en moet dan ook soms gespreid worden. Dank zij ons advies kunt u de beste keuze maken met het oog op de toekomst. En de kostprijs van enkele wachtbuizen of andere voorlopige voorzieningen, weegt vaak niet op tegen de kosten die u later moet maken als u niet vooruitziend bent geweest.