Onze dienstverlening

In alles wat we doen staat u als klant centraal. Wij zorgen voor heldere offertes, tijdige en correcte uitvoering
van de gevraagde opdrachten en een dito oplevering. U kunt op ons rekenen voor
een punctuele dienst na verkoop en in geval van nood staan we op een wip
bij u thuis of op uw werkvloer.

Offertes

Wij gaan uit van uw wensen, geven waar nodig ons advies en sturen u op het beloofde tijdstip onze offerte. Indien gewenst maken we samen een bijsturing ervan.

Afspraak

Na goedkeuring van de offerte leggen we een datum vast. U wordt een week voor de start gecontacteerd. Zo kunt u nog één en ander regelen voor onze komst.

Uitvoering

Wij zorgen voor een professionele uitvoering van uw opdrachten. Regelmatig brengen wij verslag uit. Indien nodig wordt er passend bijgestuurd.

Oplevering

Samen met u of met uw architect laten we het licht schijnen over de uitvoering. Zo nodig worden de gevraagde aanpassingen meteen uitgevoerd.

Dienst na verkoop

Wij bezorgen u onze gegevens zodat u achteraf beroep op ons kunt doen. U wilt nu toch een spiegel in het toilet? Dan komen wij graag bij u langs.

Noodhulp

Is er door vorst een buis gesprongen? Of heeft u, putje winter, een probleem met de gastoevoer? Dan staan wij op een wip bij u thuis.Bent u er klaar voor?

Bent u overtuigd dat wij uw geschikte partner zijn voor uw project en wilt u graag persoonlijk kennis maken met onze manier van werken? Kom dan gerust eens langs. Eventueel komen wij
tot bij u om u te tonen wat we voor u in petto hebben.